Spinning

800 kcal verbrand
60

minuten

Trainers:

Spinning

Spinning is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk. Je RPM instructeur leidt jou en het peloton over het parcours, met behulp van inspirerende muziek die past bij de choreografie, diverse fietsposities en verschillende snelheden.

Spinning in 3 stappen

Om de benen op te warmen, ligt aan het begin van de les het tempo laag en is de weerstand licht.

Snelheid en intensiteit nemen toe om naar je persoonlijke top snelheid toe te werken. Je klimspieren worden opgewarmd, vervolgens kom je een aantal beklimmingen tegen om je kracht te testen. En de tijdritten zullen je uithoudingsvermogen op de proef stellen. Je krijgt wat tijd om te herstellen, net voldoende om weer energie te hebben voor de volgende uitdaging.

Aan het einde van de Spinningles beëindigen we de tocht en rijden we lekker uit. Hierbij draait het om herstel en het stretchen van de spieren.Sportcentrum Physique

Sportcentrum Physique

Recensies

Fijne, laag drempelige sportschool met aardige mensen.

Cassandra de Roo

Leuk gezellig familiair Beste sportschool van papendrecht

Jan Edward Kok

Geweldige les die door zeer professionele instructeurs gegeven wordt

Harm Meijering

Top namens Dekkersport boksen Dordrecht

Dekkersport boksen

Professioneel Gezellig Klantvriendelijk Groot aanbod Aandacht voor de leden Top!

Matthy Sport