zwart

Gespecialiseerd in verantwoord bewegen

Personal Training

Door persoonlijke begeleiding en aandacht kunt u uw doelstelling(en) op een verantwoorde manier realiseren. Persoonlijke én lichamelijke ontwikkeling staan bij ons centraal. Tijdens de trainingssessies zult u altijd positief benaderd worden. Om de zes weken vindt er een evaluatie moment plaats waarin gekeken wordt naar de resultaten van uw persoonlijke en lichamelijke ontwikkelingen. Ook worden de trainings- en voedingsresultaten besproken.

Bekijk ook onze actuele website! https://www.sdtraining.nl/

Vrijblijvende intakeprocedure

Onze vrijblijvende intakeprocedure is speciaal ontwikkeld om advies te kunnen geven over de indeling en structuur van het begeleidingstraject. Gedurende dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen aangeven. Daaropvolgend bespreken wij uw doelstelling(en) en op welke termijn u deze doelstellingen wenst te realiseren.

Voedings- en trainingsschema’s op maat

Trainingsschema op maat

Een voedingsschema wordt op maat gemaakt op basis van uw persoonlijke doelstellingen, lichaamseigenschappen, leefstijl, voedingsvoorkeuren en eventueel supplementengebruik. Het aantal calorieën, koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels wordt specifiek voor u bepaald op basis van het gemeten lichaamsvetpercentage.

Voedingsschema op maat

Een trainingsschema wordt net zoals een voedingsschema op maat gemaakt en afgestemd op uw persoonlijke doelen en beschikbare trainingstijden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw lichamelijke gesteldheid.

Huidplooimetingen

Indien u enkel interesse heeft in een huidplooimeting, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Waar is een huidplooimeting voor bedoeld? De huidplooimeting is de meest nauwkeurige methode om de vetmassa van uw lichaam te berekenen. De huidplooimeting wordt uitgevoerd met een Harpenden Skinfold Caliper (tang). Met deze tang wordt u op 12 verschillende lichaamspunten gemeten. Uw vetpercentage wordt daarna berekend op basis van de gemeten waardes. Deze huidplooi meting zal circa 15 minuten van uw tijd in beslag nemen.

Fysiotherapie

Blessurebehandeling
SD Training richt zich ook op blessurebehandeling. Tijdens deze sessie zal er gekeken worden welke behandelvorm het beste van toepassing is voor uw blessure. Daarnaast spitst deze behandeling zich toe op de versteviging en het versterken van het geblesseerde lichaamsdeel.

Sportmassage
Onze sportmassage zorgt voor het losmaken van eventuele spierknopen, hierdoor kunnen uw sportprestaties verbeterd worden. Sportmassage zorgt er ook voor dat uw blessuregevoeligheid verminderd wordt. Deze manier van masseren zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden uit uw lichaam, waardoor uw spieren sneller herstellen. Houdt er wel rekening mee dat er stevig gemasseerd moet worden om spierknopen te kunnen losmaken. Dit kan soms niet prettig aanvoelen, maar bedenk dan dat u even door een zure appel moet bijten voordat u zich beter gaat voelen.

Prijsopgave

Onze actuele prijsopgave kunt u bekijken op: https://www.sdtraining.nl/prijslijst

Uw doelen bereiken?

Neem vrijblijvend contact op:

Sportcentrum Physique

Sportcentrum Physique

Recensies

Fijne, laag drempelige sportschool met aardige mensen.

Cassandra de Roo

Leuk gezellig familiair Beste sportschool van papendrecht

Jan Edward Kok

Geweldige les die door zeer professionele instructeurs gegeven wordt

Harm Meijering

Top namens Dekkersport boksen Dordrecht

Dekkersport boksen

Professioneel Gezellig Klantvriendelijk Groot aanbod Aandacht voor de leden Top!

Matthy Sport