Body Balance

400 kcal verbrand
60

minuten

Trainers:

 

Body Balance

Body Balance, de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Net als alle andere Les Mills programma’s wisselt Body Balance elke drie maanden van choreografie en muziek.

Body Balance in 3 stappen

  1. Je begint met een eenvoudige, vloeiende Tai Chi beweging om je dag achter je te laten, kom in je centrum en maak je lichaam warm.
  2. De instructeur brengt je vervolgens, via diverse yoga en pilates oefeningen, bij het versterken en vormen van je belangrijkste spiergroepen. Door de vele poses en stretches, worden je spieren al snel erg soepel en flexibel.
  3. De laatste 10 minuten zijn gereserveerd voor de bekende mentale en fysiologische voordelen van meditatie. Door de meditatie worden ook de effecten van de oefeningen versterkt.
Sportcentrum Physique

Sportcentrum Physique

Recensies

Fijne, laag drempelige sportschool met aardige mensen.

Cassandra de Roo

Leuk gezellig familiair Beste sportschool van papendrecht

Jan Edward Kok

Geweldige les die door zeer professionele instructeurs gegeven wordt

Harm Meijering

Top namens Dekkersport boksen Dordrecht

Dekkersport boksen

Professioneel Gezellig Klantvriendelijk Groot aanbod Aandacht voor de leden Top!

Matthy Sport