Zumba

650 kcal verbrand
60

minuten

Trainers:

Ben je klaar om jezelf in conditie te feesten? Dat is precies waar het Zumba-programma over gaat. Het ’is een opzwepend, doeltreffend en makkelijk te volgen, Latijns-Amerikaans-geïnspireerd, calorieverbrandend dans- en fitness-feest dat miljoenen mensen naar plezier en gezondheid beweegt. Wanneer deelnemers een Zumba klas bezig zien willen ze ’het onmiddellijk uitproberen. Zumba-lessen bieden exotische ritmes op explosieve Latin en internationale beats. Voordat deelnemers het beseffen, worden ze ’fit en worden hun energieniveaus hemelhoog! Je kunt’ geen fitnessles vinden die met een Zumba Fitness-Party te vergelijken is. Het ’is makkelijk om te doen, effectief en enorm opzwepend en vaak creëert het ook een hechte gemeenschap tussen de terugkerende leerlingen.

De muziek en de afwisseling zorgen ervoor dat je niet eens beseft dat je aan het sporten bent. De danspasjes zijn eenvoudig en voor iedereen makkelijk aan te leren, en worden gecombineerd met spierverstevigende oefeningen. Ook de choreografieën van Zumba zijn uniek. De structuur en opbouw van de dansjes zorgen voor herkenning en zijn gemakkelijk te volgen. In het begin is het misschien even wennen, maar gaandeweg zul je merken dat je er steeds meer uit kunt halen!

EFFECTEN ZUMBA

Bijkomend voordeel is dat je met zumba lekker veel calorieën verbrandt en dus helpt het ook bij het verliezen van wat overtollige kilo’s. Bij regelmatig trainen zul je binnen een paar weken merken dat je taille en dijbenen strakker worden en daarbij wordt je uithoudingsvermogen ook nog eens verbeterd.

 

Sportcentrum Physique

Sportcentrum Physique

Recensies

Fijne, laag drempelige sportschool met aardige mensen.

Cassandra de Roo

Leuk gezellig familiair Beste sportschool van papendrecht

Jan Edward Kok

Geweldige les die door zeer professionele instructeurs gegeven wordt

Harm Meijering

Top namens Dekkersport boksen Dordrecht

Dekkersport boksen

Professioneel Gezellig Klantvriendelijk Groot aanbod Aandacht voor de leden Top!

Matthy Sport