Cardio boxing

770 kcal verbrand
60

minuten

Trainers:

Wat is CardioBoxing?

Tijdens de lessen van CardioBoxing worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te verbeteren. We zullen je technieken uit het boksen aanleren, flink aan je conditie werken en je motiveren door te zetten! In tegenstelling tot andere vormen van boksen gaat het bij ons niet om fysiek contact tussen concurrenten. Zo zullen we nooit sparren in onze lessen. Wij staan voor Fun, Conditie, Techniek, Afvallen en Kracht.

Voor wie is CardioBoxing?

Sporten bij CardioBoxing is voor iedereen! Voor zowel mannen als vrouwen. Voor zowel beginnende sporters als gevorderde sporters. Voor mensen die weinig ervaring hebben met boksen of andere vechtsporten, of juist heel veel. We proberen, door de combinatie van boksen en fitness, onze lessen zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle sporters…met de nodige uitdaging natuurlijk! De enige harde eis die we stellen is dat je als lid veertien jaar of ouder bent.

Wat heb ik nodig voor CardioBoxing?

Om mee te kunnen doen met een van onze lessen heb je enkel een paar bokshandschoenen nodig. Heb je zelf geen bokshandschoenen? Laat dat je vooral niet tegenhouden om mee te doen! Bokshandschoenen hebben we te leen voor je. Trek verder sportkleren aan waar je goed in kunt bewegen. Ook raden we goede stevige sportschoenen aan. Neem verder ook altijd een handdoek en een fles water mee.En vind je het spannend om alleen te komen CardioBoxen? Neem dan gerust een sportmaatje mee!

We hebben bokshandschoenen te leen, dus geen excuus en meedoen!


Gratis proefles!

Bel ons en sport deze week nog eenmalig gratis.

078 – 6414340