08
mei
2020

Corona update

Beste Physiquers,

Wat een avond gisterenavond, die 6e mei 2020. Wij als fitnessondernemers werden achter aan in de rij geplaatst. Een tegenvaller voor onze branche. De brancheorganisatie van de fitnesscentra heeft een zeer strak, dichtgetimmerd protocol liggen, strenger dan de meeste vrijheden die al veel eerder worden vrij gegeven. Dus een onhoudbare stelling van de regering in mijn optiek en in de optiek van de volledige branche. Die laat het er dan ook niet bij zitten en gaan zich vol inzetten voor een opening in zeer korte tijd. Net als de branches die nu wel groen licht hebben gekregen. Dus houdt alle media goed in de gaten, want hierover is het laatste woord nog niet gesproken!

We hebben ook een paar vrijheden gekregen die ons, Sportcentrum Physique, de gelegenheid geven wel iets te organiseren. Namelijk, je mag weer buiten sporten met in achtneming van anderhalve meter afstand. Prima! Daar kunnen we wat mee. Mel en ik zijn gelijk met dit verhaal aan de slag gegaan en gaan kijken wat we in dit verband kunnen doen. Je kunt denken aan groepslessen buiten, wandelgroepen (met oefeningen) en we hebben 90 vierkante meter buitenterrein..! Dus we zijn alle mogelijkheden aan het onderzoeken om binnen de kaders die we nu hebben voor jullie een oplossing te zoeken. En die komt er!

Veel van jullie zullen zich nu afvragen hoe nu met de contributie. Meer dan logisch! Vele van jullie hebben materialen van ons meegekregen om zelf thuis te kunnen trainen, lessen online te kunnen volgen (Pump) en er worden lessen online aangeboden en is er regelmatig contact tussen trainers en klanten voor vragen. Dus vanuit onze kant doen we wat we kunnen om nog van waarde te zijn. We gaan nu zorgen dat we ook buiten kunnen gaan sporten, ook de krachttraining. Daarom zal ik een 100% incasso doen bij degene die ons willen blijven steunen. Mocht u dit niet willen kunt u aangeven om voor 50% met ons mee te doen. Anders bestaat er nog een mogelijkheid om het abonnement te bevriezen.

Wij hopen op jullie steun! Houdt de diverse kanalen goed in de gaten, zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Tags for this post
Sportcentrum Physique

Sportcentrum Physique

Recensies

Fijne, laag drempelige sportschool met aardige mensen.

Cassandra de Roo

Leuk gezellig familiair Beste sportschool van papendrecht

Jan Edward Kok

Geweldige les die door zeer professionele instructeurs gegeven wordt

Harm Meijering

Top namens Dekkersport boksen Dordrecht

Dekkersport boksen

Professioneel Gezellig Klantvriendelijk Groot aanbod Aandacht voor de leden Top!

Matthy Sport