Over Physique

Welkom bij Sportcentrum Physique in Papendrecht. Een gezellige sportschool waar u zeven dagen per week onbeperkt kunt trainen. Sportcentrum Physique heeft een uitgebreid aanbod van cardio- en fitnessapparatuur. De apparatuur is gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. U kunt bij Sportcentrum Physique individueel trainen, maar er is ook altijd professionele begeleiding aanwezig om aanwijzigingen en adviezen te geven. Wij zijn Fit!Vak gecertificeerd.

Daarnaast biedt Sportcentrum Physique een compleet groepslessen programma voor jong en oud. Sportcentrum Physique heeft dagelijks een gevarieerd aanbod van lessen waaronder; Spinning, Bodypump, Zumba, Body & Mind en Bkick. Voor kinderen geven wij o.a. Zumba Kids en Dance Freaks lessen. Specifieke informatie over deze lessen kunt u terugvinden onder het kopje groepslessen op deze website.

Na de training kunt u tegen aantrekkelijke tarieven bijbruinen onder één van onze zonnebanken of genieten van een drankje aan onze gezellig bar. De koffie en thee is GRATIS.

LANGS KOMEN?

Tijdens openingstijden kunt u altijd langskomen voor een kennismaking en een rondleiding door het pand. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u over onze mogelijkheden. Aan de receptie of per telefoon reserveren wij graag een groepsles, of maken wij bij uw eerste training een afspraak voor persoonlijke fitness- begeleiding.

Voor extra informatie kunt u tijdens openingstijden altijd bellen.

Sportcentrum Physique

Sportcentrum Physique

Recensies

Fijne, laag drempelige sportschool met aardige mensen.

Cassandra de Roo

Leuk gezellig familiair Beste sportschool van papendrecht

Jan Edward Kok

Geweldige les die door zeer professionele instructeurs gegeven wordt

Harm Meijering

Top namens Dekkersport boksen Dordrecht

Dekkersport boksen

Professioneel Gezellig Klantvriendelijk Groot aanbod Aandacht voor de leden Top!

Matthy Sport
Openingstijden 21 mrt
9:00 tot 22:00